Vinegreta cu sos de soia şi oţet balsamic este cea mai simplă vinegretă din lume. Şi foarte spectaculoasă. Îi vom spune vinegretă, pentru că are oţet, chiar dacă nu respectă ingredientele de bază ale vinegretei originale. Ce spun eu că nu le respectă?! Le sfidează chiar. Nu uitaţi că vorbim de o vinegretă neagră. Neagră ca păcura.
Pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă este acestă vinegretă.
Reţetă: Vinegretă cu sos de soia şi oţet balsamic
Ingrediente:
- 3 linguri sos soia (preferabil cu ciuperci)
- 1 lingură oţet balsamic
- o linguriţă de ulei de măsline
Preparare:
- Se amestecă toate ingredientele într-un bol. O puteţi echilibra în funcţie de gusturile dumneavoastră.
- Dacă e prea concentrată o puteţi dilua cu puţină apă.
- E spectaculoasă dacă o stropiţi peste o salată verde, garnitură selectă a unui peşte alb sau roz.
[warning]Nu adăugaţi sare. Nici vinegretei şi nici salatei. Sosul de soia are suficientă sare.[/warning]
Timp de pregătire: 1 minut
Porţii: 1
[…] Vin-egretă neagră […]
Comments are closed.