Contact

Vă stăm la dispozitie pentru orice întrebări și sugestii despre mâncare, mâncare și mâncare.

Ne puteți trimite un email – click aici.

Dacă aveți întrebări arzătoare despre o anumită rețetă sau observații, vă invităm să folosiți formularul de comentarii, disponibil în fiecare pagină. Câteva precizări despre partea de comentarii din site:

– toate comentariile sunt moderate (asta se întâmplă pentru că există multe persoane care postează comentarii ce nu au nicio legătură cu subiectul, cu buna cuviință sau cu logica).

– la fiecare articol, există posibilitatea de a posta un comentariu (nemoderat) prin înregistrarea cu profilul de pe Facebook; atenție, însă, dacă aveți o întrebare arzătoare și doriți răspuns rapid, folosit formularul clasic de comentarii.

– în ceea ce ne privește, scopul nostru este de a răspunde în timp util  tuturor comentariilor ce ni se adresează; în cazul (puțin probabil) în care nu ați primit răspuns la unul din comentariile dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți un e-mail și vom reveni prompt cu un răspuns.

– vă rugăm, pe cât posibil, să folosiți un limbaj decent, respectați regulile gramaticale și de ortografie (dacă folosiți majuscule și puneți multe semne de exclamare sau de întrebare nu înseamnă că veți primi un răspuns mai repede).

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Ai dumneavoastră,

gurmanzii de la CevaBun.ro

dsc0116

Acest website este un proiect © Cevabun.ro.

Cevabun.ro este marcă înregistrată.

Ne puteți contacta și pe Facebook : http://www.facebook.com/cevabunro.