Un suc de sfeclă, măr şi morcov, plin de vitaminte şi antioxidanţi, numai bun de băut dimineaţa pentru un plus de energie. Este un suc roşu care nu are nevoie de îndulcire pentru că ingredientele sunt suficient de dulci. Secretul este să adaugaţi puţin ghimbir proaspăt şi un strop de zeamă de lămâie. Aveţi nevoie de un storcător de fructe şi sucul se prepară în câteva minute.

 

Reţetă: Suc de sfeclă, măr şi morcovi

Ingrediente:

  • 1 sfeclă roşie crudă
  • 3 mere, de preferat roşii
  • 2 morcovi nu exagerat de mari
  • 1 bucată de ghimbir proaspăt de aproximativ 2 cm
  • un sfert de lămâie

Preparare:

  1. Spălaţi bine fructele şi legumele.
  2. Curăţaţi de coajă sfecla, morcovii şi ghimbirul.
  3. Mărul se poate folosiţi cu tot cu coajă dacă este organic.
  4. Tăiaţi tot în bucăţi mari ca să încapă mai bine în storcătorul de fructe.
  5. Colectaţi sucul într-un vas şi adăugaţi zeama de la un sfert de lămâie.
  6. Puteţi adăuga gheaţă la sfârşit sau să lăsaţi sucul la rece câteva minute.
  7. Serviţi sucul proaspăt.

Timp de pregătire: 5 minute

Porţii: 2

print