O combinație bizară în aparenţă dar cât se poate de eficientă în practică. Gustul puternic de macrou afumat, combinat cu maioneză şi hrean, se completează excelent cu prospeţimea boabelor de strugure şi mixul de salată verde. Un sandviş excelent pentru gusturi rafinate.

Porţii: 2

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente:

  • 100 grame macrou afumat, fără piele
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 lingură cremă hrean cu smântână
  • o mână mix de salată (rucola, salată creaţă, etc.)
  • 2 cozi de ceapă verde
  • 1 cană boabe de strugure alb
  • 2 lipii sau wrap-uri suedeze
  • piper proaspăt măcinat

Preparare:

  1. Tocaţi frunzele de salată mare.
  2. Tăiaţi rondele cozile de ceapă verde.
  3. Spălaţi şi ştergeţi boabele de strugure.
  4. Zdrobiţi macroul afumat cu o furculiţă.
  5. Amestecaţi macroul cu maioneză, cremă de hrean şi piper proaspăt măcinat.
  6. Ungeţi lipiile cu pasta de macrou obţinută.
  7. Presăraţi cu amestecul de salată şi cozi de ceapă.
  8. Adăugaţi boabele de strugure şi rulaţi.
    Nu adăugați sare pentru că macroul afumat este sărat îndeajuns.

Sandvişul cu macrou afumat şi struguri se serveşte imediat.

printează

Adaugă un comentariu: