O gustare cât un mic dejun, acest sandviș simplu se prepară rapid și se consumă și mai rapid.

Porții: 2

Timp de preparare: 5 minute

Toast cu somon și brânză Ingrediente:

  • 2 felii de pâine neagă  (sau pâine de casă cu semințe)
  • 80 g somon afumat feliat
  • 100 g emmenthaler
  • 1 ardei gras (opțional)
  • mărar proaspăt (opțional)

Preparare:

  1. Prăjiți ușor pâinea pe un grill sau în toaster.
  2. Feliați brânza și așezați-o pe pâine ca să formați un strat uniform.
  3. Puneți felia pe o farfurie și băgați-o 1 minut la cuptorul de microunde sau pe grillul pe care ați prăjit-o, până se înmoaie puțin brânza.
  4. Adăugați somonul deasupra și ornați cu ardei gras și / sau mărar.

Această gustare se servește caldă, cu legume proaspete sau cu lapte acru.

[tip] Puteți folosi mozzarella sau orice alt tip de cașcaval care se topește la căldură. Nu se recomandă crema de brânză pentru acest sandiș cald. [/tip]

print