O gustare ultra rapidă care combină în mod elegant brânza feta, spanacul crud şi ardeiul copt, învelite într-o lipie sau strecurate într-o ciabatta. O simetrie de gusturi şi culori cuprinse într-o gustare bogată, această rețetă de sandviș cu feta, ardei copt și spanac este gata într-o clipă.
Vezi aici și rețeta de Sandviș cu salată de ou
Reţetă: Sandviș cu feta, ardei copt și spanac
Ingrediente:
- 1 lipie libaneză mică
- 1 ardei roşu copt
- 20 frunze de spanac tânăr, proaspăt
- 70-80 grame brânză feta
- 5 grame unt
- 1 roşie
Preparare:
- Ungeți lipia cu puţin unt la temperatura camerei.
- Sfârâmați brânza pe două treimi din dimensiunea lipiei.
- Rupeți fâşii ardeiul copt şi puneți-l peste feta.
- Adăugați frunzele de spanac, curăţate şi spălate.
- Rulați lipia.
- Introduceți lipia într-un contact grill/sandviș maker sau la cuptor timp de 5 minute.
- Sandvișul cu feta, ardei copt și spanac se servește imediat, cu o roşie tăiată lângă.
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de gătire: 5 minute
Porții: 1
[tip]Încercaţi această combinaţie şi într-o clătită şi vă garantez că o să vă placă de dumneavoastră.[/tip]
[tip]Nu e obligatoriu ca sandvişul să fie cald. Se poate folosi combinaţia – eventual schimbat spanacul cu rucola sau salată – şi în variantă rece.[/tip]
[…] Sandviş cu feta, ardei copt şi spanac tânăr […]
Comments are closed.