O gustare ultra rapidă care combină în mod elegant brânza feta, spanacul crud şi ardeiul copt, învelite într-o lipie sau strecurate într-o ciabatta. O simetrie de gusturi şi culori cuprinse într-o gustare bogată, această rețetă de sandviș cu feta, ardei copt și spanac este gata într-o clipă.

Vezi aici și rețeta de Sandviș cu salată de ou

Reţetă: Sandviș cu feta, ardei copt și spanac

Sandviș cu feta, ardei copt și spanac

Ingrediente:

  • 1 lipie libaneză mică
  • 1 ardei roşu copt
  • 20 frunze de spanac tânăr, proaspăt
  • 70-80 grame brânză feta
  • 5 grame unt
  • 1 roşie

Preparare:

  1. Ungeți lipia cu puţin unt la temperatura camerei.
  2. Sfârâmați brânza pe două treimi din dimensiunea lipiei.
  3. Rupeți fâşii ardeiul copt şi puneți-l peste feta.
  4. Adăugați frunzele de spanac, curăţate şi spălate.
  5. Rulați lipia.
  6. Introduceți lipia într-un contact grill/sandviș maker sau la cuptor timp de 5 minute.
  7. Sandvișul cu feta, ardei copt și spanac se servește imediat, cu o roşie tăiată lângă.

Timp de pregătire: 5 minute

Timp de gătire: 5 minute

Porții: 1

[tip]Încercaţi această combinaţie şi într-o clătită şi vă garantez că o să vă placă de dumneavoastră.[/tip]

[tip]Nu e obligatoriu ca sandvişul să fie cald. Se poate folosi combinaţia – eventual schimbat spanacul cu rucola sau salată – şi în variantă rece.[/tip]

print

1 comentariu

Comments are closed.