Porţii: 300 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
120 ml sos Hoisin
2 linguri sos de stridii
2 linguri sos de soia
2 linguri Sherry (sau alt vin fortificat, sec)
2 linguri oţet din orez
2 linguri ulei de rapiţă (sau de floarea sorelui)
1 lingură de miere
1 lingură de ghimbir tocat
1 lingură de usturoi tocat
1/2 linguriţă boia de ardei iute
Porţii: 300 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
- 120 ml sos Hoisin
- 2 linguri sos de stridii
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri Sherry (sau alt vin fortificat, sec)
- 2 linguri oţet din orez
- 2 linguri ulei de rapiţă (sau de floarea sorelui)
- 1 lingură de miere
- 1 lingură de ghimbir tocat
- 1 lingură de usturoi tocat
- 1/2 linguriţă boia de ardei iute
___________________