Porţii: 250 ml
Pentru: carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
1 lingură coajă rasă de lămâie (necerată)
4 linguri zeamă de lămâie
4 linguri ulei de măsline extravergine
3 linguri de salvie proaspătă tocată
2 linguri de ceapă roşie tocată
2 linguri de muştar (preferabil cu boabe întregi)
1 lingură usturoi tocat
1 lingură de piper proaspăt măcinat

marinate

Porţii: 250 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume

Ingrediente:

  • 1 lingură coajă rasă de lămâie (necerată)
  • 4 linguri zeamă de lămâie
  • 4 linguri ulei de măsline extravergine
  • 3 linguri de salvie proaspătă tocată
  • 2 linguri de ceapă roşie tocată
  • 2 linguri de muştar (preferabil cu boabe întregi)
  • 1 lingură usturoi tocat
  • 1 lingură de piper proaspăt măcinat
_________________________
print