Porţii: 200 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte, legume
Ingrediente:
4 linguri suc de portocale proaspăt
3 linguri zeamă de limetă
3 linguri ulei de măsline extravergine
2 linguri frunze de coriandru tocate
1 lingură de ardei iute jalapeno tocat (ardei iute)
1 lingură usturoi tocat
3/4 linguriţă chimion măcinat
1/2 linguriţă sare grunjoasămarinate

marinate

Porţii: 200 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte, legume

Ingrediente:

  • 4 linguri suc de portocale proaspăt
  • 3 linguri zeamă de limetă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri frunze de coriandru tocate
  • 1 lingură de ardei iute jalapeno tocat (ardei iute)
  • 1 lingură usturoi tocat
  • 3/4 linguriţă chimion măcinat
  • 1/2 linguriţă sare grunjoasă

—————————————————–

print