Porţii: 200 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
120 ml sos Hoisin
2 linguri oţet din vin roşu
1 lingură ulei de rapiţă (sau alt ulei)
2 linguriţe de usturoi pisat
1 linguriţă de ghimbir proaspăt ras
1 linguriţă de sos picant (sau mai mult, dacă doriţi mai iute)
1 linguriţă ulei de susan

marinate

Porţii: 200 ml

Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte

Ingrediente:

  • 120 ml sos Hoisin
  • 2 linguri oţet din vin roşu
  • 1 lingură ulei de rapiţă (sau alt ulei)
  • 2 linguriţe de usturoi pisat
  • 1 linguriţă de ghimbir proaspăt ras
  • 1 linguriţă de sos picant de chili (sau mai mult, dacă doriţi mai iute)
  • 1 linguriţă ulei de susan

____________________

print