Ceva Bun

Harta magazinelor cu specialităţi din Bucureşti

Harta magazinelor realizată de cevabun.ro reprezintă o încercare de identificare şi localizare a magazinelor cu specialităţi, deocamdată din Bucureşti, care comercializează produse tradiţionale, produse etnice şi/sau exotice, condimente și mirodenii, delicatese, vinuri, produse eco-bio. Încercăm, astfel, să legăm într-o formulă coerentă răspunsul la câteva întrebări care se repetă în mod constant: unde se găsesc de cumpărat condimente? de unde pot cumpăra ingrediente mai speciale? unde se găseşte cutare sau cutare lucru? Răspunsul, niciodată complet, întodeauna dinamic (supus constant modificărilor), îl puteţi găsi parţial mai jos, iar noi şi cei interesaţi vă vom fi recunoscători dacă veţi contribui cu date şi informaţii suplimentare.

Pentru identificarea magazinelor consultați lista de mai jos, pentru tipul de magazin, folosiţi legenda de sub hartă. Pentru poziţionare, utilizaţi funcţia zoom sau mişcaţi harta cu ajutorul cursorului.

Legenda hărţii

 

Hypermarket-uri/mall-uri care reunesc două sau mai multe magazine
Pieţe care reunesc doi sau mai mulţi producători sau magazine
Băcănii cu produse tradiţionale româneşti
Magazine de delicatese cu profil etnic
Magazine specializate în vânzarea de vinuri şi băuturi alcoolice
Magazine exotice, măcelării halal, condimente și ingrediente orientale
Magazine care comercializează produse eco-bio, magazine vegetariene/raw

[important]Prezenta hartă are un carcacter informativ (nu publicitar). Dacă aveţi sau cunoaşteţi un astfel de magazin şi doriţi să apară pe hartă, ne puteţi trimite un email cu numele, adresa, orarul, specificul și produsele comercializate (succint) şi o fotografie din faţă a magazinului (dacă aveți) .[/important]

Ce găsiţi pe această hartă:

Produse exotice-orientale

Produse tradiţionale

Produse bio-eco

Delicatese etnice

Vinuri-băuturi

[note] Puteți apela și la rețelele mari de magazine pentru anumite condimente și ingrediente, dar și la cele specializate:

Pentru magazine ce vând produse similare exclusiv online, consultă subiectul de pe forumul cevabun.ro .

print