Ceva Bun

Sandviş cu somon, avocado şi caviar

O gustare extravagantă, de origine scandinavă, în care ingredientele nordului (somonul şi icrele negre) se întâlnesc cu mai exoticele avocado şi limetă. Excelente aperitive lângă un pahar de şampanie sau vodcă de la gheaţă.

Porţii: 10

Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente:

Preparare:

  1. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în rondele fine.
  2. Extrageţi sucul din limete.
  3. Tocaţi somonul cubuleţe.
  4. Decojiţi şi zdrobiţi cu furculiţa pulpa de avocado.
  5. Tocaţi fin mărarul.
  6. Amestecaţi somonul cu avocado, ceapa verde, maioneza, muştar, mărar, zeamă de limetă, sare şi piper după gust.
  7. Introduceţi la rece pentru 30 de minute înainte de servire.
  8. Serviţi pe felii de pâine prăjită, cu un top de icre negre, decorat cu felii de lămâie sau limetă.
print