Ceva Bun

Rulouri cu omletă şi ardei copt

O gustare simplă, delicioasă şi arătoasă. Rulourile cu omletă şi ardei copt sunt – aşa după cum le spune şi numele – realizate din omletă şi ardei copt, rulate şi tăiate dintr-o lipie.Excelente pentru micul dejun şi chiar pentru o petrecere ad-hoc.

Porţii: 1

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente:

Preparare:

  1. Bateţi ouăle cu 3 linguri de lapte, sare şi puţin piper.
  2. Încingeţi uleiul într-o tigaie.
  3. Turnaţi ouăle, reduceţi focul la inim şi acoperiţi tigaia pentru 2-3 minute.
  4. Puneţi lipia peste omletă şi răsturnaţi-o pe o farfurie (lipia trebuie să fie dedesubt şi omleta deasupra).
  5. Adăugaţi fâşii de ardei copt.
  6. Rulaţi, mai strâns sau mai larg, după cum doriţi.
  7. Tăiaţi rondele de aproximativ 1 centimetru.

Rulourile de omletă cu ardei copt se servesc fierbinţi, la temperatura camerei sau chiar reci.

[tip]Pentru un plus de culoare, puteţi adăuga şi frunze de spanac tinere.[/tip]

[tip]Dacă doriţi să aveţi rulouri mai strânse sau vreţi să le serviţi în poziţie verticală, “legaţi” fiecare rulou cu câte o scobitoare, înainte de a le tăia.[/tip]

print