Concursul Steagul Culinar al României s-a încheiat. Cevabun.ro a desemnat câștigătorii (nu unul, ci doi):

Locul 1 – Steagul culinar pregătit de Aida

Locul 1 - Aida
Locul 1 - Aida

Locul 2 – Steagul culinar pregătit de Alberto

Locul 2 - José Alberto de la Torre Flores (Spania)
Locul 2 - José Alberto de la Torre Flores (Spania)

Premiile se vor trimite către câștigători în termen de 5 zile.

Locul 1 – ceas de bucătărie cu timer
Locul 2 – un set de solnițe pentru sare și piper

Felicitări tuturor participanților!

Echipa CEVABUN.ro

STEAGURI CULINARE ALE ROMÂNIEI – primite în concurs

Laura
Laura
José Alberto de la Torre Flores (Spania)
José Alberto de la Torre Flores (Spania)
José Alberto de la Torre Flores (Spania)
José Alberto de la Torre Flores (Spania)
anka
anka

aida
aida
mia
mia
Raluca
Raluca
VIOvio
VIOvio
VIOvio
VIOvio
BUKATARUL
BUKATARUL
liana
liana

REGULAMENT CONCURS

Dragi gurmanzi, lansăm primul concurs de pe cevabun.ro – concursul Steagul Culinar al României.

Găsiți steagurile culinare ale țărilor participante la Festivalul Internațional Culinar de la Sydney aici. Fiindcă România nu este pe listă (încă…), vă provocăm la concurs: concepeți, preparați și fotografiați steagul culinar al României.

Cele mai reușite creații vor fi publicate pe cevabun.ro, iar cea mai bună va fi premiată cu un ceas cu timer pentru bucătărie.

concursRegulile concursului:

1. Fiecare participant poate trimite mai multe fotografii.

2. Se pot folosi în steag doar alimente comestibile, cât mai aproape de specificul național. Este permisă folosirea elementelor adiționale asociate cu felurile de mâncare (platou, farfurie, tacâmuri).

3. Fotografiile se pot trimite și pe e-mail la adresa cevabun.ro at gmail.com.

4. Fotografiile nu trebuie sa depășească 28 k (pentru cele postate pe forum) sau 1 MB (pentru cele trimise pe email).

5. Fotografiile trebuie să fie în format jpg.

Data limită pentru trimiterea fotografiilor este 31 octombrie 2009. Succes!

Pentru întrebări, detalii și trimiterea fotografiilor, vă așteptăm pe forum.

print
SHARE
Articole anterioareSalată cu carne de vită
Următoarele articoleBanana lassi

4 Comentarii

  1. Cel mai greu e cu albastrul…
    O fi existand vreun fruct romanesc de culoare albastra? Crizantemele cu cerneala or fi comestibile?
    Imi place la nebunie noul format al site-ului dar provocarile sunt foarte mari.

Adaugă un comentariu: