O gustare cât un mic dejun, acest sandviș simplu se prepară rapid și se consumă și mai rapid.

Porții: 2

Timp de preparare: 5 minute

Toast cu somon și brânză Ingrediente:

  • 2 felii de pâine neagă  (sau pâine de casă cu semințe)
  • 80 g somon afumat feliat
  • 100 g emmenthaler
  • 1 ardei gras (opțional)
  • mărar proaspăt (opțional)

Preparare:

  1. Prăjiți ușor pâinea pe un grill sau în toaster.
  2. Feliați brânza și așezați-o pe pâine ca să formați un strat uniform.
  3. Puneți felia pe o farfurie și băgați-o 1 minut la cuptorul de microunde sau pe grillul pe care ați prăjit-o, până se înmoaie puțin brânza.
  4. Adăugați somonul deasupra și ornați cu ardei gras și / sau mărar.

Această gustare se servește caldă, cu legume proaspete sau cu lapte acru.

Puteți folosi mozzarella sau orice alt tip de cașcaval care se topește la căldură. Nu se recomandă crema de brânză pentru acest sandiș cald.
printează

Adaugă un comentariu: