[important]Materialele cuprinse în categoria “Taste drive” reprezintă recenzii (subiective, desigur, dar independente) ale cevabun.ro şi nu articole publicitare plătite. [/important]

Tigăile din clasa ceratech reprezintă gama medie a produselor Pyramis. Realizate dintr-un aliaj de aluminiu care îi conferă o bună conductibilitate şi o greutate redusă, tigăile sunt colorate într-un bordo plăcut la exterior cu un interior ceramic de culoare crem. Interiorul ceramic, noua tendinţă în materie de suprafeţe non-aderente, reprezintă de fapt principala calitate a acestei tigăi.  Mânerul tigăii, aparent fragil, se remarcă prin forma ergonomică şi o priză bună dată de suprafaţa mată a bachelitei.

Tigaia se încălzeşte uşor şi uniform şi răspunde bine oricărei cerinţe casnice care o solicită. O altă calitate, oarecum implicită pentru o astfel de tigaie, este faptul că se spală uşor atât în interior cât şi la exterior. Un plus este dat de rezistenţa sporită la frecare, superioară teflonului, pe care o are stratul protector de la interior.

Deşi majoritatea tigăilor se vând fără capac, unicitatea tigăii îţi lasă impresia că are nevoie de unul pe măsură, personalizat, probabil din sticlă.

Mai multe detalii despre tigăile ceratech https://www.casasibucataria.ro/set-de-vase-din-aluminiu-pyramis-ceratech-white-3-2-014000801-res

Ne bucurăm de:

  • Calitatea materialelor  din care este realizat
  • Greutatea redusă

Ne-am dori:

  • Un preţ mai mic (raportat la veniturile majorităţii românilor)
  • Un  capac pe măsură
print