La interesecţia dintre băuturile indiene pe bază de iaurt şi fructe (lassi) şi cele occidentale pe bază de lapte (shake), această băutură băutură fusion, energizantă, pe bază de iaurt cu căpşuni, este la fel de potrivită după o masă picantă sau după sport. Pregătiţi-o cu puţin timp înainte de servire din ingrediente reci.

Porţii: 2

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente:

  • 200 grame căpşuni
  • 500 grame iaurt
  • 4 linguri de zahăr
  • 1 lingură frunze de mentă (opţional)

Preparare:

  1. Îndepărtaţi codiţa căpşunilor şi clătiţi-le sub jet de apă rece.
  2. Amestecaţi într-un blender iaurtul cu zahărul şi căpşunile.
  3. Opţional, adăugaţi frunzele de mentă.
  4. Pasaţi până când granulele de zahăr se topesc.
  5. Turnaţi în pahare înalte.

Băutura de iaurt cu căpşuni se serveşte imediat.

Puteţi reduce numărul de calorii folosind în loc de zahăr îndulcitor lichid.
printează

1 comentariu

Adaugă un comentariu: