Profitaţi de sezonul ridichilor pentru a le introduce în acest sandviş alături de câteva felii de pastramă de porc (sau muşchi ţigănesc) şi un sos potrivit pe bază de maioneză. Un sandviş uşor  de făcut acasă  chiar și pentru cei mai nepricepuți în ale bucătăritului.

Porţii: 1

Timp preparare: 5 minute

pastramă cu ridichi Ingrediente:

  • 80 grame pastramă (porc sau vită)
  • 2-3 ridichi de sezon (cele roşii cu vârf alb)
  • 1 demi-baghetă /ciabatta (sau o baghetă tăiată pe jumătate)
  • 3 linguriţe de maioneză
  • 1 linguriţă  de muştar
  • puţin piper măcinat proaspăt

Preparare:
1.Secţionaţi bagheta pe lungime. Feliaţi subţire pastrama. Spălaţi şi curăţaţi (tăiaţi-le vârfurile) ridichile. Amestecaţi maioneza, muştarul şi puţin piper.

2.Ungeţi cu două linguri de maioneză partea de jos – pe interior 🙂 – a baghetei. Aşezaţi pastrama în straturi şi ridichile peste ea. Adăugaţi restul de maioneză şi închideţi sandvişul.

Serviţi sandvişul imediat pentru a vă bucura de prospeţimea ridichilor.

print

1 comentariu

Comments are closed.