Un sandviş consistent şi gustos, o bucurie lacto-vegetariană pentru micul dejun sau pentru o gustare rapidă. Secretul acestui sandviş constă în sosul rece de ardei copt care pune în evidenţă crema de brânză şi dă o notă proaspătă întregului.

Porţii: 2

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente:

  • 2 lipii
  • 4 linguri cremă de brânză
  • 3 ardei copţi
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 100 grame de spanac proaspăt
  • sare
  • piper

Preparare:

  1. Curăţaţi căţelul de usturoi. Spălaţi şi scurgeţi bine frunzele de spanac.
  2. Pasaţi usturoiul cu ardeii copţi, pasta de tomate, uleiul de măsline, puţină sare şi piper.
  3. Întindeţi câte 2 linguri de brânză pe fiecare lipie.
  4. Adăugaţi uniform sosul de ardei copt.
  5. Distribuiţi în mod egal spanacul.
  6. Rulaţi lipiile.
  7. Presaţi şi rumeniţi puţin sandvişurile pe grill.

Sandvişurile astfel preparate se servesc imediat cu salată.

print

3 Comentarii

  1. Super… dar crema de branza de la ingrediente unde este? Ar fi 4 linguri de crema de branza…

  2. @Leely, da, cam atatea ar fi daca nu ne-ar fi scapat 🙂 . O sa corectam. Merci de atentionare!

Comments are closed.