O pizza simplă, pe gustul iubitorilor de brânzeturi, ideală pentru momentele în care sunteţi lipsiţi de inspiraţie şi de chef, adaptată din clasica pizza margherita. Puteţi folosi cam orice brânză care se topeşte de la caşcaval la brânză de burduf. De evitat însă brânzeturile excesiv de sărate de tip feta sau telemea.

Reţetă: Pizza cu brânză

 

pizza_branza_capra

Ingrediente:

Preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 220-230 de grade Celsius.
  2. Întindeţi aluatul de pizza şi lăsaţi-l să se odihnească câteva minute.
  3. Ungeţi aluatul cu sos de roşii (la temperatura camerei).
  4. Presăraţi cu brânză rasă sau tăiată cubuleţe,
  5. Adăugaţi măsline după gust (nu exageraţi cu ele!)
  6. Presăraţi cu oregano uscat.
  7. Introduceţi la cuptor pentru 10 minute la temperatură mare.
  8. Stropiţi cu ulei de măsline de bună calitate înainte de servire.

 

Timp de preparare: 10 minute

Timp de gătire: 10 minute

Porţii: 1

printează

Adaugă un comentariu: