Porţii: 250 ml
Pentru:carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
2 căţei de usturoi
2 linguri miez de nucă
1 legătură de coriandru proaspăt
1/2 legătură pătrunjel proaspăt
1/2 linguriţă sare
1 vârf de cuţit de piper proaspăt măcinat
4 linguri de ulei de măsline
Preparare:
Tocaţi usturoiul şi miezul de nucă într-un robot.
Adăugaţi coriandrul, pătrunjelul, sare şi piper şi mixaţi toate ingredientele fin.
Încorporaţi treptat uleiul în blender pânăobţineţi o pastă fină, de consitenţa unui pesto.
Porţii: 250 ml
Pentru: marinată umedă pentru carne roşie, porc, pui, peşte
Ingrediente:
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri miez de nucă
- 1 legătură de coriandru proaspăt
- 1/2 legătură pătrunjel proaspăt
- 1/2 linguriţă sare
- 1 vârf de cuţit de piper proaspăt măcinat
- 4 linguri de ulei de măsline
Preparare:
- Tocaţi usturoiul şi miezul de nucă într-un robot.
- Adăugaţi coriandrul, pătrunjelul, sare şi piper, şi mixaţi toate ingredientele fin.
- Încorporaţi treptat uleiul în blender până obţineţi o pastă fină, de consistenţa unui pesto.
__________________________